Η επιχείρησή μας είναι η λύση για τη δική σας!

Ένα από τα σημαντικότερα μέρη στη μετάβαση μιας επιχείρησης χονδρικής πώλησης σε brand είναι η ανάγκη για ιδιαίτερη προβολή. Προβολή που δεν θα ξεχωρίζει απλώς το προϊόν από τον ανταγωνισμό, αλλά θα εκπέμπει ότι είναι η μοναδική απάντηση στην ανάγκη του πελάτη. Αυτό σημαίνει, ότι η προβολή περνάει σε ένα νέο επίπεδο, όπου το καλαίσθητο και το εντυπωσιακό είναι απλώς προαπαιτούμενα. Σε αυτά πρέπει να προστεθεί η πρακτικότητα και η πρωτοπορία!

Εδώ ερχόμαστε εμείς. Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να κάνει το επόμενο βήμα. Να δημιουργήσουμε μαζί το “πακέτο” προβολής των προϊόντων σας από τη συσκευασία έως το shop-in-shop. Να χτίσουμε την εικόνα του brand που ονειρεύεστε να δημιουργήσετε!

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

Σταντ προβολής

Προβάλετε τα προϊόντα σας όπως πραγματικά τους αξίζει και διαχωριστείτε από τον ανταγωνισμό. Μέσα από τη σχεδίαση του δικού σας σταντ προβολής θα προσεγγίσετε καλύτερα τον τελικό πελάτη και θα δώσετε στο κατάστημα περισσότερες επιλογές τοποθέτησης των κοσμημάτων σας.

Ο τύπος και το στυλ του σταντ που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα εξαρτηθεί από το ύφος της επιχείρησής σας, τη χρήση του (σταντ βιτρίνας, πάγκου, προθήκης κ.α.) και το είδος του προϊόντος που προβάλλεται. Δείτε μερικά από τα έργα μας στην κατηγορία Branding για να πάρετε μια ιδέα του τι μπορούμε να κάνουμε για το δικό σας προϊόν.

Προθήκες προβολής

Για ακόμη περισσότερες επιλογές τοποθέτησης των κοσμημάτων και των ρολογιών σας σε καταστήματα πελατών σας και ειδικότερα για μεγαλύτερες τοποθετήσεις με πιο πολλά προϊόντα, τότε η λύση ενός πύργου προβολής (Display Tower) είναι επιβεβλημένη.

Ο πύργος / προθήκη προβολής αποτελεί την ιδανική λύση για την τοποθέτηση και προβολή πολλών προϊόντων, του σταντ προβολής και της συσκευασίας σε ένα μέρος. Μια από τις καλύτερες και πιο πρακτικές λύσεις για τον συνεργάτη σας και το κατάστημά του. Επιπλέον η δυνατότητα τοποθέτησης του σταντ προβολής μέσα στην προθήκη του πύργου τον κάνει επισκέψιμο και ελκυστικό στον τελικό πελάτη αυξάνοντας εκθετικά τις πιθανότητες πώλησης και ενισχύει παράλληλα την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Εξοπλισμός δειγματισμού

Ο εξοπλισμός δειγματισμού είναι εξίσου απαραίτητος με αυτόν της προβολής κοσμημάτων και ρολογιών. Είτε πρόκειται για δίσκο δειγματισμού, κασετίνα ή συρταριέρα πάγκου, είναι εργαλεία στα χέρια του συνεργάτη σας και του κοσμηματοπωλείου και κατ’ επέκταση στην πώληση των προϊόντων σας.

Η συρτάριερα πάγκου είναι από τις πιο πετυχημένες κατηγορίες προϊόντων μας προσφέροντας μια πολυτελή, αξιόπιστη και πρακτική λύση δειγματισμού και αποθήκευσης κοσμημάτων. Όταν η επιχείρησή σας είναι σε θέση να προσφέρει μια τέτοια λύση στο κατάστημα, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Γνωρίστε μας και δείτε τις λύσεις και τις προτάσεις που έχετε στη διάθεσή σας.

Shop-in-shop & Corner

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή πετυχημένων καταστημάτων και corner απαιτεί πολύ εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τεχνική. Η τοποθέτηση corner ή καταστημάτων εντός εμπορικών κέντρων και ξενοδοχείων είναι πολύ πιο απαιτητική εξαιτίας πολλών παραγόντων όπως ο περιορισμένος χώρος, αρχιτεκτονικοί / σχεδιαστικοί περιορισμοί, ύπαρξη πολλών ανταγωνιστών. Εμείς είμαστε οι ειδικοί στο κοσμηματοπωλείο και στην προβολή κοσμημάτων, εμείς είμαστε οι συνεργάτες που ψάχνετε για να απογειώσετε το brand της επιχείρησής σας και να ξεχωρίσετε από του υπόλοιπους.

Μαζί θα σχεδιάσουμε το κατάστημα ή corner και θα σας δώσουμε απεριόριστες λύσεις σε ότι αφορά στην κατασκευή, το κόστος, το φωτισμό, το στήσιμο των προϊόντων, την προβολή των κοσμημάτων / ρολογιών και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε την πρόταση μας, το όραμά μας για το δικό σας brand!